marți, 7 ianuarie 2014

200 de fani Ferrari l-au vegheat pe Schumacher la împlinirea a 45 de ani

 Peste 200 de fani Ferrari s-au adunat vineri în faţa Spitalului Universitar din Grenoble pentru un tribut în linişte adus lui Michael Schumacher cu ocazia împlinirii a 45 de ani.

FANII FERRARI L-AU SĂRBĂTORIT PE SCHUMACHER

Suntem copleşiţi! Aceste simpatii extraordinare arătate astăzi de fanii Ferrari în afara spitalului ne-au complesit şi emoţionat până la lacrimi.
Familia Schumacher
Comunicat de presa
Michael Schumacher este în continuare în stare stabilă, dar critică, în Spitalul Universitar din Grenoble, ca urmare a accidentul suferit duminică la schi. Vineri, septuplul campion mondial, care continuă să fie în comă indusă, a împlinit 45 de ani, iar Ferrari a organizat un eveniment special cu această ocazie.
Peste 200 de fani ai Scuderiei s-au adunat în faţa spitalului din Grenoble pentru a-i aduce un tribut în linişte germanului. Cei mai mulţi fani au venit din Franţa şi Italia la capătul a numeroase ore petrecute pe drum în maşinile personale sau în autobuze.
Familia Schumacher a fost impresionată de gestul fanilor şi le-a mulţumit acestora pentru sprijinul pe care l-au arătat. "Suntem copleşiţi! Aceste simpatii extraordinare arătate astăzi de fanii Ferrari în afara spitalului ne-au complesit şi emoţionat până la lacrimi. Suntem pe deplin recunoscători pentru asta şi pentru toate mesajele călduroase pentru ca Schumacher să se facă bine în curând, mesaje pe care le-am primit din întreaga lume", precizează familia Schumacher într-un comunicat de presă.

POLIŢIA ANALIZEAZĂ CAMERA VIDEO MONTATĂ PE CASCA LUI SCHUMACHER

Între timp, presa franceză a anunţat că familia Schumacher a oferit poliţiei o cameră video care era amplasată pe casca folosită de Schumacher în momentul accidentului. Autorităţile speră să afle astfel cauzele exacte ale accidentului, însă deocamdată este incert dacă dispozitivul era pornit în momentul producerii acestuia.
De asemenea, poliţia a discutat cu fiul în vârstă de 14 ani al lui Schumacher, care a fost alături de tatăl său în dimineaţa accidentului.
sursa:automarket.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu