miercuri, 11 decembrie 2013

16 seriale pe care să le urmăreşti

În ultimul timp, producătorii au început să creeze seriale de nişă, cu acţiuni concentrate în jurul unor domenii de activitate specifice. După succesul unor seriale precum House M.D. sau Grey’s Anatomy, producţiile “specializate” s-au înmulţit. Vin sarbatorile şi tot ce ne dorim este să lenevim pe canapea şi să ne bucurăm de timpul liber urmărind o poveste interesantă.
Dacă seriale precum House M.D. şi Grey’s Anatomy nu mai au nevoie de nicio prezentare, ele aflându-se în topul preferinţelor publicului de câţiva ani încoace, există câteva producţii cu medici mai puţin cunoscute: Private Practice, Hart of Dixie şi  Hawthorne.
Doar nu credeaţi că Hollywood-ul a uitat de cei care interpretează legile şi mediază conflictele dintre oameni. De la neînfricata Alicia Florrick din The Good Wife la şarmanţii Harvey Specter şi Mike Ross din Suits, serialele cu şi despre avocaţi sunt în topul  preferintelor publicului.
Viaţa celor din mass-media a reprezentat întotdeauna un subiect fascinant pentru public. Din acest motiv, Tina Fey şi Aaron Sorkin s-au decis să pună capăt miturilor şi să dezvăluie, în două producţii inedite, The Newsroom şi 30  Rock, ce se întâmplă cu adevărat în universul media.
Scenarii cu oamenii legii s-au făcut şi se vor mai face mult timp de-acum înainte. Vă prezentăm trei seriale originale, Dexter, White Collar şi Person of Interest, care vă vor face să uitaţi de banalele filme cu poliţişti şi infractori care se împuşcă în tot felul de cartiere obscure.
Economia – acel sector care îi ţine în permanenţă pe oameni în priză. Dacă eşti pasionată de acest domeniu, nu trebuie să ratezi serialul House of Lies.
Istoria este un nesecat izvor de inspiraţie pentru producători. Dramele, corupţia şi intrigile din trecut au atras întotdeauna ca un magnet publicul, care şi-a dorit să cunoască o lume complet diferită. Nu rata The Borgias şi The Tudors.
   Toată lumea ştie că politica face lumea să se învârtă, iar politicienilor le place să creadă că deţin puterea absolută. Jocurile de culise din jurul acestora sunt prezentate în două seriale de excepţie: House of Cards şi Scandal.

sursa:glamourmagazine.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu